Author Archives: admin

  • -

Nieuwsbrief, mei 2017

NIEUWSBRIEF, 12 mei 2017

Geachte deelnemers,

Het afgelopen jaar heeft de stichting nader (feiten)onderzoek verricht in het Imtechdrama en tot het uiterste getracht met de verantwoordelijke personen te komen tot een minnelijke regeling. De hoofdrolspelers hebben daarbij allemaal een eigen advocaat gekozen. Na diverse brievenrondes, hebben deze advocaten laten weten dat zowel de oud-bestuurders, de oud-commissarissen als de controlerend accountant hiertoe niet bereid zijn.

Read More

  • -

Al meer dan 600 deelnemers voor stichting ImtechClaim.nl

Sinds de oprichting van stichting ImtechClaim.nl hebben zich tot medio augustus 2016 al meer dan 600 deelnemers zich aangemeld.

Read More

  • -

Top Imtech wist eerder van nood bedrijf

Op 19 juli 2016 berichtte dagblad De Telegraaf dat de Duitse divisie van Imtech al veel langer op omvallen stond dan tot nu toe is aangenomen. Ook bij het Nederlandse hoofdkantoor van de technisch dienstverlener ‘rinkelden alle alarmbellen’, aldus de krant. Opvallend genoeg draaide topman René van der Bruggen desondanks overuren met het ‘ophitsen’ van beleggers om Imtech-aandelen te kopen.

De Telegraaf en de Duitse krant Handelsblatt legden de hand op vertrouwelijke emails en financiële overzichten uit 2011, 2012 en begin 2013. Daaruit blijkt dat essentiële leveranciers in Duitsland geen zaken meer willen doen met het installatiebedrijf. Imtech-medewerkers krijgen ook te maken met bedreigingen. Bouwprojecten komen piepend en krakend tot stilstand. Iedereen wacht op zijn geld. Maar dat is er niet en zal vaak ook nooit meer komen.

Bron: De Telegraaf, 19 juli 2016

Auteur: Joris Polman


Imtech gedupeerde? Doe mee met de massaclaim!